Plantning på væggen med et levende maleri

Kan tilpasses til sæson eller lejlighed
Der er noget utroligt spændende ved en levende væg. Fordi sige dig selv? Dine øjne er naturligt tiltrukket af det. Grønne planter er stablet oven på hinanden et sted, hvor du ikke forventer det. Du er måske stødt på en før: i en butik, en hip restaurant eller bare hjemme hos nogen. Planterne ser ud til at klamre sig til et lag jord eller substrat med ekstraordinær sejhed. Smukt at se, og de får hvert værelse til at skinne. I denne blog kan du læse mere om LivePicture, også kendt som ‘Living Painting’.

LivePicture, det levende maleri
I dag er det lettere end nogensinde at oprette en lodret have. Et eksempel på et færdigt grønt system er LivePicture; det levende maleri. Med dette hænger du bogstaveligt talt et levende maleri på væggen. Du behøver ikke engang at dække hele væggen for en flot effekt. Du kan også hænge et lille stykke grønt i stuen, gangen eller køkkenet eller din arbejdsplads. Det har allerede en stor indflydelse. Et LivePicture tilbyder også en løsning til steder med lidt plads til at tilføje grønt. Planterne vil give et bedre indeklima. De leverer iltproduktion, og de har luftrensende egenskaber.

LivePicture består af en ramme, der fås i flere farver. Du placerer en eller flere kassetter med jord eller substrat og planterne deri. Rammen fås i fem forskellige størrelser og bestemmer, hvor mange kassetter den kan rumme. Den mindste størrelse er LivePicture GO. LivePicture GO har plads til 1 kassette med fordybninger til 4 planter. Det største LivePicture passer til 6 kassetter. Se billedet af en kassette til højre. Rammen har et integreret vandingssystem med reservoir, der er godt til at forsyne LivePicture med vand i 4-6 uger.

Udfyldning af LivePicture

Maleri med en mangfoldig bladfarve, lugt og form
Vil du let kunne give det levende maleri andre planter? Med LivePicture er det muligt at bestille ekstra kassetter. Vælger du planter til en dejlig blanding af farve, form og løv? Eller vælger du planter, der har en særlig luftrensende effekt eller en vidunderlig duft? Det er helt op til dig. Hvis du har svært ved selv at træffe et valg, rådgiver vi dig gerne.

Montering af en LivePicture eller levende væg
Med blot et par skruer kan du fastgøre LivePicture eller levende væg til væggen. Når den levende væg først hænger på væggen, behøver du næsten ikke bekymre dig mere om det. Det eneste du skal gøre er at beskære lidt nu og da og fylde vandreservoirerne op et par gange om ugen.

LivePanel
Der er også et vidunderligt system til en smuk grøn væg på et kontor eller en stor hal; LivePanel Pack består af 24 kassetter. Det er et alt-i-1 grønt vægsystem. En sådan grøn væg bringer ikke kun liv og atmosfære til et værelse, men bidrager også til et bedre arbejdsklima. Dette unikke og bæredygtige grønnesystem kan bruges både ude og inde. Den består af 5 tagrender i aluminium med indbyggede vandstandsindikatorer inklusive beholder. Du kan vande det manuelt. Vandforsyningen er god i 1-2 uger, før du skal genopfylde den. Hele LivePanel har en størrelse på 248,3×206 cm (b x h).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

I haven

Hvordan holder du græsset grønt året rundt?

Græsset skal være smukt grønt året rundt. Et grønt græs giver ro i sindet i dit havedesign og er fantastisk til børn og kæledyr at lege på. Derudover giver det et stykke ren natur i din have. Du skal passe godt på en græsplæne. Dette er imidlertid meget mindre arbejde, end mange tror. Nedenfor kan […]

Read More
I haven

Avnbøg

Avnbøg er en af ​​de mest almindeligt anvendte grønne hegn. Det er en ret hurtig avler, ikke for vanskelig at vedligeholde og holder bladene om vinteren. Hvis du vil oprette en god partition, der også giver en masse privatliv om vinteren, så er en bøghæk bestemt værd at overveje. Bøghækket (Fagus Sylvatica) er en hæk, […]

Read More
I haven

Brug en vandskål til fugle som vandingssted

Tørre perioder gør det svært for små dyr, såsom fugle og insekter, at finde vand. For at give naturen en hånd, kan du placere en vandskål til fugle i din have. En vandskål lavet af cortenstål Mange typer vandskåle kan findes på internettet, såsom lavet af sten, metal, jern eller, som hos os, lavet af […]

Read More