Brug en vandskål til fugle som vandingssted

Tørre perioder gør det svært for små dyr, såsom fugle og insekter, at finde vand. For at give naturen en hånd, kan du placere en vandskål til fugle i din have.

En vandskål lavet af cortenstål
Mange typer vandskåle kan findes på internettet, såsom lavet af sten, metal, jern eller, som hos os, lavet af cortenstål. Når du placerer en vandskål af Cortenstål i haven til fugle, skal du tage højde for, at vandskålen leveres uden rust. Rustprocessen i en vandskål i cortenstål tager cirka 4 til 6 måneder.

 

Du kan også fremskynde rustningen af ​​en vandskål. Du kan gøre dette ved at sprøjte en opløsning af vand og salt på vandskålen i Corten stål dagligt. Bemærk, at vandet i vandskålen endnu ikke er egnet til fugle. Når rustskålen i vandskålen er afsluttet, udsender vandskålen ikke længere rustvand. Rustlaget giver et beskyttende lag, så du kan nyde en smuk vandskål / drikkeplads til fugle i mange år.

Hvad skal du være opmærksom på, når du placerer en vandskål til fugle?
Corten stål vandskål som en mini dam

Når du placerer en vandskål til fugle i din have, skal du sørge for, at den er lidt højere fra jorden. På denne måde er fuglene bedre beskyttet mod deres naturlige fjende, katten. For eksempel kan du fint placere en vandskål i Corten stål på en piedestal i Corten stål. På denne måde tilbyder du ikke kun beskyttelse, men det ser også godt ud!

 

En vandskål som et drinksted for fugle og som en dam
Vidste du, at du også kan gøre din vandskål til en mini -dam? På denne måde behøver du ikke grave i din have, men du kan stadig nyde den beroligende effekt af vand. Læg nogle damplanter eller små sumpplanter i vandskålen, og du vil se, at det tiltrækker mange små dyr. Du kan bruge følgende arter til dette: vand trefoil, bækpunge eller marsk guldfrue.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

I haven

Hvordan holder du græsset grønt året rundt?

Græsset skal være smukt grønt året rundt. Et grønt græs giver ro i sindet i dit havedesign og er fantastisk til børn og kæledyr at lege på. Derudover giver det et stykke ren natur i din have. Du skal passe godt på en græsplæne. Dette er imidlertid meget mindre arbejde, end mange tror. Nedenfor kan […]

Read More
I haven

Avnbøg

Avnbøg er en af ​​de mest almindeligt anvendte grønne hegn. Det er en ret hurtig avler, ikke for vanskelig at vedligeholde og holder bladene om vinteren. Hvis du vil oprette en god partition, der også giver en masse privatliv om vinteren, så er en bøghæk bestemt værd at overveje. Bøghækket (Fagus Sylvatica) er en hæk, […]

Read More
I haven I huset

Plantning på væggen med et levende maleri

Kan tilpasses til sæson eller lejlighed Der er noget utroligt spændende ved en levende væg. Fordi sige dig selv? Dine øjne er naturligt tiltrukket af det. Grønne planter er stablet oven på hinanden et sted, hvor du ikke forventer det. Du er måske stødt på en før: i en butik, en hip restaurant eller bare […]

Read More